jueves, 17 de octubre de 2013

S’apropa la gran cita del comerç a la ciutat: la Shopping Night

Ahir a Barberà al Dia vam parlar amb Alfonso Alharilla, president de Barberà ComerçUrbà, sobre la Shopping NightShopping que s’organitzarà a la ciutat el proper dissabte 19 d’octubre. L’objectiu d’aquest acte, organitzant conjuntament amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, serà el de promocionar el comerç local entre la població. A la Shopping Night, que començarà a amb una batucada a les 20:00 hores a la plaça de la Vila,  hi col·laboraran més de 130 comerços i botigues de la ciutat. A més, es faran al voltant de 100 activitats organitzadespels propis establiments.  
Barberà Shopping Night
Activitats programades durant la Shopping Night a diferents punts de la ciutat. Font: www.bdv.cat


A les 21:00 hores, un grup de música en directe anirà passant per diferents zones de la ciutat. Però a més de les activitats que s’aniran realitzant pels diferents establiments, cal sumar els diferents actes que es faran als propis carrers i voltants de les botigues: tallers infantils, fires d’artesania, xerrades sobre educació als fills o fires de degustació d’aliments entre altres.

La  Shopping Night es donarà per conclosa a les 24:00 hores. Se’ns dubte, és una ocasió excepcional per promocionar el comerç a la nostra ciutat i gaudir d’una iniciativa que ben segur despertarà l’interès de tots els barberencs i famílies del pobles veïns.  Des de Barberà al Dia volem donar tot el nostre suport a aquesta iniciativa. Molta sort!

Fonts:

No hay comentarios:

Publicar un comentario